romani-atena.gr

romani-atena.gr

Mesajde David » Februarie 27th, 2010, 8:22 pm

www.romani-atena.gr

Da... este o realitate.. :)
David
Site Admin

Locaţie: Atena

Re: romani-atena.gr

Mesajde nicol » Februarie 28th, 2010, 2:11 pm

Multumim!
In sfarsit, Comunitatea noastra are un site.
Nina Ghita
nicol

Mesajde claudiubixa » Februarie 28th, 2010, 3:10 pm

Felicitari !
claudiubixa

Locaţie: Thessaloniki

Mesajde Licurici » Februarie 28th, 2010, 5:10 pm

un inceput promitator si cu dreptul :YMAPPLAUSE:
Licurici

Mesajde nicuvalentin » Februarie 28th, 2010, 6:40 pm

Felicitari si din partea mea! :YMAPPLAUSE:
nicuvalentin

Mesajde Mocca » Martie 1st, 2010, 12:57 am

David scrie:http://www.romani-atena.gr

Da... este o realitate.. :)

Am intrat si ieri si in seara asta pe adresa data insa zice ca e in constructie. Am avut eu ghinion? #-O Si eu, ca si ceilalti cred, astept cu nerabdare sa-l rasfoiesc. :)
Mocca

Mesajde David » Martie 1st, 2010, 5:43 pm

Ai rabdare, vor dura cateva saptamani bune pana vei putea rasfoi..
David
Site Admin

Mesajde Mocca » Martie 1st, 2010, 6:09 pm

David scrie:Ai rabdare, vor dura cateva saptamani bune pana vei putea rasfoi..

Am inteles :)
Mocca

Mesajde David » Iulie 28th, 2010, 11:32 pm

Din pacate, comunitatea nu a aratat niciun interes pentru constructia unei pagini dinamice gratuite cu informatii (nu vrem colaborari, n-avem timp!(n.a.)), au preferat sa-si faca un cont facebook, oricum adresa http://www.romani-atena.gr va duce la pagina de la facebook.
David
Site Admin

Mesajde Ana T » Iulie 30th, 2010, 12:05 am

David scrie:Din pacate, comunitatea nu a aratat niciun interes pentru constructia unei pagini dinamice gratuite cu informatii (nu vrem colaborari, n-avem timp!(n.a.)), au preferat sa-si faca un cont facebook, oricum adresa http://www.romani-atena.gr va duce la pagina de la facebook.

Raspunsul comunitatii la oferta Netmasters si RoMedia a fost ca nu pot accepta o astfel de oferta deoarece in josul paginii ar fi fost scris Aceasta pagina este construita cu ajutorul Netmasters si RoMedia.
Este adevarat... decizia presedintei - SI NU a Consiliului De conducere - ne face sa credem ca aceasta comunitate nu are nevoie de voluntariat.
Intr/adevar pagina de facebook arata mai multa seriozitate decat site-ul propriu construit de o firma care construieste web site-uri si un ziar on line. Cine stie??? Poate nu am retinut EU bine ideea de voluntariat!!!
Ana T

Mesajde David » Iulie 30th, 2010, 1:56 am

Ai uitat sa spui, firma care construieste site-uri pentru ministerele elene. :)

Deoarece am castigat prin concurs constructia site-ul ministerului justitiei elen. Al ministerului muncii Elen. Dar in fine, ei vor face ceea ce vor ei sa faca. :)
David
Site Admin

Mesajde Ana T » Iulie 31st, 2010, 9:53 am

David scrie:Ai uitat sa spui, firma care construieste site-uri pentru ministerele elene. :)

Deoarece am castigat prin concurs constructia site-ul ministerului justitiei elen. Al ministerului muncii Elen. Dar in fine, ei vor face ceea ce vor ei sa faca. :)

Bine, daca tot trebuie sa adaug... adaug.. firma care a construit ste on line pentru trei ziare si care construieste site/uri pentru ministere elene pe care bineinteles ca sta scris site construit de firma Netmasters in conditiile in care acestea au fost si platite. Despre ziar pot sa adaug ca este corespondent TVR International, ca este Corespondent Romanian Global News... si vor mai veni si altele in curand.
Dar ideea este ca unii oameni nu vor oameni capabili in jurul lor. Cu asta eu inchei discutia despre site-ul comunitatii cu pricina care se bucura nespus de mult de pagina de facebook.
Ana T

Mesajde mikylaura » August 2nd, 2010, 12:59 am

Va inteleg supararea, dar ma scuzati in momentul de fata Comunitatea Romana de ce are nevoie? In primul rand de membri, si de unitate , Nu este o institutie in adevaratul sens al cuvantului , este O COMUNITATE - oameni pe care ii unesc faptul ca vorbesc aceeasi limba . Ei au nevoie de comunicare...... . Va pun intrebarea sincera in momentul actual cum prefera omul normal sa comunice cu ailalti de limba lui? Se apuca si cauta site-uri pe net pe care sunt puse evenimente si atat, ca la o gazeta de perete? Ma scuzati. Dar omul intra pe facebook si ajunge intr-un grup de oameni, ii gaseste mai usor , comunica cu ei este mult mai atragator, mult mai cald mult mai umam, decat un site . Poate afla informatia de la sursa direct........Comunitate inseamna un grup
Ce o fi rau in asta. Mie nu mi se pare deloc rea ideea presedintei care vrea sa dea o noua imagine. Ma scuzati eu am nevoie de comunicare nu de informatii reci puse pe perete.
Daca tot va plac studiile incercati sa faceti un studiu pe tema asta, serios si profesionist ce isi doresc oamenii, si lasati supararile personale si subiectivismul. Intai sa se puna pe picioare comunitatea si pe urma va veni si site-ul ...... Toate la vremea lor, dar nu cred ca de gazeta de perete duce lipsa comunitatea.

Si cred ca dovada cea mai vie in sprijinul afirmatiilor mele este chiar forumul asta.
mikylaura

Mesajde David » August 2nd, 2010, 2:06 am

David
Site Admin

Mesajde Ana T » August 2nd, 2010, 4:58 pm

mikylaura scrie:Va inteleg supararea, dar ma scuzati in momentul de fata Comunitatea Romana de ce are nevoie? In primul rand de membri, si de unitate , Nu este o institutie in adevaratul sens al cuvantului , este O COMUNITATE - oameni pe care ii unesc faptul ca vorbesc aceeasi limba . Ei au nevoie de comunicare...... . Va pun intrebarea sincera in momentul actual cum prefera omul normal sa comunice cu ailalti de limba lui? Se apuca si cauta site-uri pe net pe care sunt puse evenimente si atat, ca la o gazeta de perete? Ma scuzati. Dar omul intra pe facebook si ajunge intr-un grup de oameni, ii gaseste mai usor , comunica cu ei este mult mai atragator, mult mai cald mult mai umam, decat un site . Poate afla informatia de la sursa direct........Comunitate inseamna un grup
Ce o fi rau in asta. Mie nu mi se pare deloc rea ideea presedintei care vrea sa dea o noua imagine. Ma scuzati eu am nevoie de comunicare nu de informatii reci puse pe perete.
Daca tot va plac studiile incercati sa faceti un studiu pe tema asta, serios si profesionist ce isi doresc oamenii, si lasati supararile personale si subiectivismul. Intai sa se puna pe picioare comunitatea si pe urma va veni si site-ul ...... Toate la vremea lor, dar nu cred ca de gazeta de perete duce lipsa comunitatea.

Si cred ca dovada cea mai vie in sprijinul afirmatiilor mele este chiar forumul asta.

Deci site-ul ar fi avut direct o cale de comunicare directa cu aceasta comunitate. Cred ca pentru o comunitate un site personal da seriozitate si credibilitate decat o pagina de facebook de parca am fi domnisoare la barfa. Uite exemplul comunitatilor elene din Romania si o sa iti dai seama. Nu e vorba de gazeta de perete ci de un site de comunicare directa cu ei unde aveai totul intr/unul adica site, informatii, comunicare, comentarii, etc. Daca tu consideri ca pagina de facebook e mai serioasa eu NU voi incerca sa te conving de contrariu / doar ca altii au platit cate 2-3.000 de euro pentru un site pe care noi il ofeream gratuit.
Apoi daca tot intrebi ce vrea lumea ei bine lumea vrea seriozitate si mai ales ajutor / ajutor pe care aceasta comunitate nu il poate acorda acum - putea acorda cat de cat ajutor minim pe timpul presedintelui Tegu acum in nici un caz. Abia se pot ajuta pe ei pentru ca li s/au taiat si banii pentru supravietuire de la Bucuresti.
Cat despre suparare crede-ma ca nu sunt suparata. Ba din contra am mai mult timp pentru ale mele si asa nu mai consum timp pentru un proiect care ar fi fost in beneficiul comunitatii. Ba e chiar mai bine pentru mine ca persoana luata individual. Ca si comunitate este rau atunci cand cineva iti ofera si tu refuzi invocand x si y motive pentru ca de suferit au oamenii care ar fi avut posibilitatea sa te gaseasca ori ceilalti din comunitate care poate au alte pareri. Cat despre decizia presedintei... vroiam sa subliniez ca astfel de decizii nu trebuie sa le ia singura ca nu e Ceausescu ci se iau prin votul Consiliului de Conducere.
De aici incolo eu ma bucur de vacanta si aloc timpul si munca in alta parte sa fii sigura. Si asa bine ma simt in vara asta ca imi e ciuda de anii pierduti pana acum muncind si oferind mai mult altora si mai putin mie. Sanatate si sa auzim de bine.
Ana T

Înapoi la Comunitati