Da... este o realitate..

David scrie:http://www.romani-atena.gr
Da... este o realitate..
Si eu, ca si ceilalti cred, astept cu nerabdare sa-l rasfoiesc. 
David scrie:Ai rabdare, vor dura cateva saptamani bune pana vei putea rasfoi..

David scrie:Din pacate, comunitatea nu a aratat niciun interes pentru constructia unei pagini dinamice gratuite cu informatii (nu vrem colaborari, n-avem timp!(n.a.)), au preferat sa-si faca un cont facebook, oricum adresa http://www.romani-atena.gr va duce la pagina de la facebook.

David scrie:Ai uitat sa spui, firma care construieste site-uri pentru ministerele elene.
Deoarece am castigat prin concurs constructia site-ul ministerului justitiei elen. Al ministerului muncii Elen. Dar in fine, ei vor face ceea ce vor ei sa faca.
mikylaura scrie:Va inteleg supararea, dar ma scuzati in momentul de fata Comunitatea Romana de ce are nevoie? In primul rand de membri, si de unitate , Nu este o institutie in adevaratul sens al cuvantului , este O COMUNITATE - oameni pe care ii unesc faptul ca vorbesc aceeasi limba . Ei au nevoie de comunicare...... . Va pun intrebarea sincera in momentul actual cum prefera omul normal sa comunice cu ailalti de limba lui? Se apuca si cauta site-uri pe net pe care sunt puse evenimente si atat, ca la o gazeta de perete? Ma scuzati. Dar omul intra pe facebook si ajunge intr-un grup de oameni, ii gaseste mai usor , comunica cu ei este mult mai atragator, mult mai cald mult mai umam, decat un site . Poate afla informatia de la sursa direct........Comunitate inseamna un grup
Ce o fi rau in asta. Mie nu mi se pare deloc rea ideea presedintei care vrea sa dea o noua imagine. Ma scuzati eu am nevoie de comunicare nu de informatii reci puse pe perete.
Daca tot va plac studiile incercati sa faceti un studiu pe tema asta, serios si profesionist ce isi doresc oamenii, si lasati supararile personale si subiectivismul. Intai sa se puna pe picioare comunitatea si pe urma va veni si site-ul ...... Toate la vremea lor, dar nu cred ca de gazeta de perete duce lipsa comunitatea.
Si cred ca dovada cea mai vie in sprijinul afirmatiilor mele este chiar forumul asta.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator