salutare!!

Sa ne prezentam...

salutare!!

Mesajde Corinuta » Martie 28th, 2010, 7:10 pm

Eu sunt Corina, 20 de ani si acum stau in Menidi, de prin Decembrie asa .. inca nu mi-am gasit un job, asa ca mai toata ziua ma plictisesc singura acasa, pentru ca iubitul lucreaza cel putin pana la 5 .. asa ca, sper ca macar voi sa imi tineti de urat. Mai sta careva din voi prin apropiere? Poate iesim undeva intr-un weekend, ca am chef de vizitat chestii prin Grecia, dar fiind noua in zona, nu prea stiu ce e de vazut si nici cum sa ajung acolo. Va pupacesc! :-*
Corinuta

Re: salutare!!

Mesajde eleni » Martie 28th, 2010, 11:42 pm

Salutare Corinuta si bine ai venit pe aici (pe forum adica)! :)
Ce sa zic...multa bafta in Grecia. O sa gasesti tu ceva de umplut timpul. ;)
I have two X chromosomes and I'm not afraid to use them!
eleni

Locaţie: Undeva...in lume

Mesajde alexcipi » Martie 29th, 2010, 1:45 pm

salutare!bine ai venit pe forum.....eu sper sa gasesti prieteni cu care sa te vezi si in realitate la 1suc ceva:)
alexcipi

Mesajde adrianos_xxl » Martie 29th, 2010, 8:19 pm

Bine ai venit :)
adrianos_xxl

Locaţie: Leptokaria (Pieria) - Sibiu

:*

Mesajde Corinuta » Martie 30th, 2010, 1:30 am

Va multumesc pt primire :D Voi ve faceti de Pasti?
Corinuta

Re: :*

Mesajde Ana T » Martie 30th, 2010, 8:31 pm

Corinuta scrie:Va multumesc pt primire :D Voi ve faceti de Pasti?

Bine ai venit...
Muncesc... citesc... scriu... mananc... cate un pic din toate cate 16 ore
Ana T

Locaţie: Atena

Mesajde tinergetic » Aprilie 2nd, 2010, 1:24 am

bine ai venit!

unde vine Menidi?
tinergetic

Locaţie: Perea, Thessaloniki

Mesajde Corinuta » Aprilie 2nd, 2010, 4:35 am

tinergetic scrie:bine ai venit!

unde vine Menidi?

In nord, Acharnai, pe langa Metamorfosi, Kifissia, Ano Liossia. Cam pe acolo.
Corinuta

Mesajde nicuvalentin » Aprilie 9th, 2010, 10:06 am

Bine ai venit Corinuta!!!In zona Menidi este o firma G&G,care face angajari si acolo lucreaza mai multi romani(fete),salariul nu e mare dar ptr inceput poate te ajuta sa te pui pe picioare,pina gasesti ceva mai bun care sa-ti convina.Sint seriosi cu banii si au continuu de munca!!!Tu sa poti.Stiu pe cineva care lucreaza acolo de citeva luni bune!Succes! :) :) :)
nicuvalentin

Mesajde violeta » Aprilie 11th, 2010, 3:24 am

Imi place tonul tau optimist Corinuta, eu cand am venit aici, eram in depresie aproape zilnic.
Oricum ar fi, iti urez bine ai venit si tine aproape!
violeta

Mesajde Corinuta » Mai 6th, 2010, 10:46 pm

nicuvalentin scrie:Bine ai venit Corinuta!!!In zona Menidi este o firma G&G,care face angajari si acolo lucreaza mai multi romani(fete),salariul nu e mare dar ptr inceput poate te ajuta sa te pui pe picioare,pina gasesti ceva mai bun care sa-ti convina.Sint seriosi cu banii si au continuu de munca!!!Tu sa poti.Stiu pe cineva care lucreaza acolo de citeva luni bune!Succes! :) :) :)

mersi pt anunt, ai idee unde e mai exact firma asta? sa stiu unde sa caut..
Corinuta

Mesajde Corinuta » Iulie 16th, 2010, 11:52 pm

Ce mai faceti mai "strainilooor"?...Care mai e viata voastra?..Imi pare rau ca am lipsit atata timp de pe forum..cam am de recuperat ;)) eu acum sunt in romania,am fost nevoita sa ma intorc...dar gandul mi-a ramas in grecia..as vrea atat de mult sa ma intorc la voooi :((...insa acum nu pot,pentru ca nu am nimic concret, nici un loc de munca asigurat, nici cazare...insa..sper ca in viitorul apropiat sa fac cumva si sa ajung iar printre voi..m-am indragostit de locurile si de limba de acolo :x...lasati-mi cateva randuri cu ce-ati mai facut in lipsa mea. Va puuuup!! :ymhug: :-*
Corinuta

Mesajde gelu strugaru » Iulie 17th, 2010, 12:34 pm

BUNA CORINUTA!EU SINT GELU SI LOCUIESC IN BUCURESTI. DAR TOT ASA SINT CU GINDUL IN GRECIA.EU AM FOST DOAR IN VIZITA LA RUDE ACOLO DAR M-AM INDRAGOSTIT DIN PRIMA CLIPA DE CIND AM FOST.ESTE O TARA SPLENDIDA CU OAMENI DESTUL DE PRIMITORI.MI-AS DORI FOARTE MULT SA MA STABILESC ACOLO,DAR ACUM IN PERIOADA ASTA NU CRED CA ESTE BINE. ASA CA AM SA MAI ASTEPT,DAR PINA ATUNCI AM SA MA APUC SA INVAT LIMBA GREACA PENTRU CA ESTE F.F.GREA.EU SPER SA TINEM LEGATURA.CU DRAG GELU!
gelu strugaru

Locaţie: bucuresti

Mesajde Corinuta » Iulie 31st, 2010, 3:21 am

sa stii ca nu e chiar asa grea limba..daca te straduiesti putin, ai sa reusesti..uite eu am invatat singurica...exista niste siteuri pe net, le-am postat pe aici pe undeva..care te ajuta foarte mult..mai am niste dictionare..si mai e si google translate..daca ai vointa, poti face orice! internetul e nelimitat!
Corinuta

Mesajde tinergetic » Iulie 31st, 2010, 4:36 am

gelu strugaru scrie:BUNA CORINUTA!EU SINT GELU SI LOCUIESC IN BUCURESTI. DAR TOT ASA SINT CU GINDUL IN GRECIA.EU AM FOST DOAR IN VIZITA LA RUDE ACOLO DAR M-AM INDRAGOSTIT DIN PRIMA CLIPA DE CIND AM FOST.ESTE O TARA SPLENDIDA CU OAMENI DESTUL DE PRIMITORI.MI-AS DORI FOARTE MULT SA MA STABILESC ACOLO,DAR ACUM IN PERIOADA ASTA NU CRED CA ESTE BINE. ASA CA AM SA MAI ASTEPT,DAR PINA ATUNCI AM SA MA APUC SA INVAT LIMBA GREACA PENTRU CA ESTE F.F.GREA.EU SPER SA TINEM LEGATURA.CU DRAG GELU!

vezi ca Eleni facea cursuri de greaca la Ambasada Gr din Bucuresti. ia intreab-o detalii...
tinergetic

Locaţie: Perea, Thessaloniki

Înapoi la Cine sunt convivii