tinergetic scrie:bine ai venit!
unde vine Menidi?

nicuvalentin scrie:Bine ai venit Corinuta!!!In zona Menidi este o firma G&G,care face angajari si acolo lucreaza mai multi romani(fete),salariul nu e mare dar ptr inceput poate te ajuta sa te pui pe picioare,pina gasesti ceva mai bun care sa-ti convina.Sint seriosi cu banii si au continuu de munca!!!Tu sa poti.Stiu pe cineva care lucreaza acolo de citeva luni bune!Succes!![]()
![]()
eu acum sunt in romania,am fost nevoita sa ma intorc...dar gandul mi-a ramas in grecia..as vrea atat de mult sa ma intorc la voooi
...insa acum nu pot,pentru ca nu am nimic concret, nici un loc de munca asigurat, nici cazare...insa..sper ca in viitorul apropiat sa fac cumva si sa ajung iar printre voi..m-am indragostit de locurile si de limba de acolo
...lasati-mi cateva randuri cu ce-ati mai facut in lipsa mea. Va puuuup!!

gelu strugaru scrie:BUNA CORINUTA!EU SINT GELU SI LOCUIESC IN BUCURESTI. DAR TOT ASA SINT CU GINDUL IN GRECIA.EU AM FOST DOAR IN VIZITA LA RUDE ACOLO DAR M-AM INDRAGOSTIT DIN PRIMA CLIPA DE CIND AM FOST.ESTE O TARA SPLENDIDA CU OAMENI DESTUL DE PRIMITORI.MI-AS DORI FOARTE MULT SA MA STABILESC ACOLO,DAR ACUM IN PERIOADA ASTA NU CRED CA ESTE BINE. ASA CA AM SA MAI ASTEPT,DAR PINA ATUNCI AM SA MA APUC SA INVAT LIMBA GREACA PENTRU CA ESTE F.F.GREA.EU SPER SA TINEM LEGATURA.CU DRAG GELU!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator